Nije bolest sve što boli...



     Ležala sam u krevetu, bolesna. Scrollala sam po fejsu da mi neka glupost odvrati pozornost od moje viroze. Sasvim neočekivano mi na naslovnicu iskoči neki video wanna be pornografskog sadržaja u kojem se sisata plavuša sobarica jada svojoj "mušteriji" kak joj je vruće. "Jessici je vruće!" Sjećam se toga kao da je jučer bilo. Jer i je...
       Aj Jessica ne seri. Ti nemaš temperaturu 38 sa 4, ne gutaš po cijele dane tablete (ovaj glagol nije provokacija, ozbiljno, nije) i možeš van iz sobe kad hoćeš. Iako vjerojatno nikad nećeš, al to je tvoj problem. Jebena viroza. Gorim, paralizirana sam i još sam k tome u PMS-u. Pa da, zakaj imati samo temperaturu kad u isto vrijeme mogu imati predmenstrualne grčeve, začepljen nos, laganu upalu grla, bronhitis i upalu mišića; ipak to sve zajedno može činiti dobitnu kombinaciju. Ili sve ili ništa, tak je, viša silo! Tolko nisam svoja da se bojim da bi mogla sjesti na prvi bus (haha, koji btw ide tek u sedam navečer jer ono, Tuheljske Toplice) i otići do škole s temperaturom 38 sa 4 samo da vidim profesora iz hrvatskog kak se dere na razred i uvjerim se da nisam u komi ili buncam. Mama, molim te, zaključaj me i sakrij ključ. Samo budi maštovita kaj se tiče mjesta, znaš da sam spremna prekopati i kutiju s bakinom zubnom protezom... (Ovo se stvarno dogodilo prije nekih desetak godina. Kaj sam tražila? Niš, falila mi je baka. Al zamislit ćemo da sam i tad imala temperaturu 38 sa 4 i oprostit ćete mi.) Jebeno je kad si tri dana na čaju od šipka i onda kad ožedniš popiješ još jedno šest šalica čaja od šipka jer ti ni pun kurac čaja od šipka nije dovoljan. Party mix od slanih krekera i banana na dan. Ak mi se ovo ne računa kao dijeta, ne bude se nikad niš. 
     Sori za ovaj post. Napravila sam sve da se ne uspijem logirati, sakrila sam punjač za laptop i zbilja više ne znam di je, al mi se na kraju ovu potpuno bespotrebnu ispovijest ipak dalo natipkati prek mobitela. Želim si brzo ozdravljenje, što fizičko, što mentalno.

0 komentari:

Objavi komentar