"Kaj bi bilo kad bi bilo"

   

     Ovo vrijeme više nije humano. Napuniti kadu vodom odgovarajuće temperature također ne pomaže ukoliko to ne radiš 24 sata na dan, a ne radiš jer ti je tata čovjek a ne riba pa si ti također čovjek, osim ak si zabrijal/a da možeš mijenjat oblik. Ekstremno niske temperature u sadašnjem mjesecu. Najbolje si je naložiti vatricu, obući skafander i chillati... - Savršen opis koji bi trenutno većini nas bio draži od vrućine 40 °C. Ipak smo mi ljudska bića i po ljeti hoćemo zimu, po zimi hoćemo ljeto. Zašto? - Zato. 
        Znam jednu curu pred kojom se niko nikad ne smije žaliti. Recimo, veliš da ti je vruće i ona bude na to dodala: "Daj ne cmizdri, 45 stupnjeva je i dalje manje od 65..." Ili kad je hladno, uvijek bi se ista cura javila pitanjem: "A kaj bi bilo da je -30, da nemaš kaput i centralno grijanje i nemreš naći rukavice jer si ih izgubila skupa s vunenim čarapama 2007. na skijanju u Austriji?", pa ti pokušavaš reći "ALI LOL, NISAM U TOJ SITUACIJI pa zato ne budem razmišljala kaj bi bilo kad bi bilo. "Aliii, pa kaj bi bilo da si sad u pustinji di je temperatura još viša i nemaš ni kapi vode??" Kaj bi bilo jebote, crkla bi. Isto ko i ti da prestaneš govoriti "Kaj bi bilo kad bi..."
         Jednom smo ostale skupa pol sata kad smo čekale frendicu da se vrati s kioska. Nakon kaj sam pitala di je tak dugo, pitala me, logično, kaj bi bilo kad bi bilo. "A kaj bi bilo da nije otišla na kiosk po cigarete nego do kafića na kraju grada pozdraviti sestričnu koju nije vidla dvanaest godina i tek danas ujutro je saznala da joj je ta cura zapravo sestrična?" - Ovo sam sad izmislila al znam da me razumiješ.
          Nemoj se žaliti kaj si svoje dragocjene dvije minute potrošil/a čitajući ovaj post umjesto na dopisivanje s dečkom/curom ili eventualno s mamom ak nemaš dečka ili curu. Jer... Kaj bi bilo da ti sad zašteka komp ili naglo pokupiš viruse od kojih nemreš ni ugasiti ni resetirati komp, a striček koji ti popravlja komp je obolio od leukemije zbog čega je sad u Sjevernoj Americi a ti nemaš para za novi, al ti ionak niš ne znači jer naglo oboliš od kronične paralize zbog koje se nemreš pomaknuti i osuđen/a si na doživotno čitanje ovog zaglupljujućeg posta????!

0 komentari:

Objavi komentar